Η Εταιρία

 

Ο καφές αποτελεί μια απόλαυση, μια συνήθεια, η οποία είναι ιδιαίτερη για τον καθένα. Αυτό ώθησε, στα χρόνια που πέρασαν, την ανάπτυξη νέων τάσεων στην κατανάλωση του ροφήματος και αλλαγές στον τρόπo παρασκευής του καφέ στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας. Η ταχύτατη διάδοση των νέων αυτών τάσεων ευνόησε την αύξηση της κατανάλωσης του καφέ, όχι όμως και την διατήρηση της ποιότητάς του. Στο Valcafe πιστεύουμε με αφοσίωση στον παράγοντα της ποιότητας, που συνδέεται άμεσα με την ενημέρωση του καταναλωτή, δεσμεύοντάς μας απέναντί του. 

Έιμαστε μια εταιρία στο χώρο τις επεξεργασίας και συσκευασίας προϊόντων καφέ από το 2007 ασχολούμεθα αποκλειστικά με καφέ κατηγορίας speciality. Γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά με την προέλευσή του, την παραγωγή, τις τεχνικές συγκομιδής και τις μεθόδους επεξεργασίας. Κάνουμε λόγο μόνο για ποικιλίες που έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι και μας ικανοποιούν προσωπικά. Οι συνεργάτες μας του Speciality Coffee, ταξιδεύουν όλο το χρόνο επισκεπτόμενοι παραγωγούς και συνεταιρισμούς, αναζητώντας ενδιαφέρουσες ποικιλίες. Από αυτές συλλέγουμε τις καταλληλότερες, βάσει υψηλών κριτηρίων και μέσα από την δική μας επεξεργασία παίρνουν τον δρόμο για το φλυτζάνι σας. Κύριο μέλημά μας είναι η διατήρηση όλων εκείνων των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών που κατατάσσουνε τον κόκκο στην κατηγορία speciality και το καταφέρνουμε, χάρη στη βαθιά γνώση και το άρτιο τεχνικό υπόβαθρο. Επιλέγουμε να διανέμουμε οι ίδιοι τα προϊόντα μας, γεγονός που μας επιτρέπει να κρατάμε χαμηλές τιμές που αντιστοιχούν εξ´ολοκλήρου στην ποιότητα της πρώτης ύλης και της δουλειάς μας. 

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας κινούμενοι από το πνεύμα της εξερεύνησης και τον ενθουσιασμό που πηγάζει από την δημιουργία γεύσεων που υπερτερούν και μας κάνουν περήφανους. Ο λόγος όμως που καταφέραμε να υπάρχουμε σαν εταιρία είναι πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ασπάστηκαν αυτόν τον ενθουσιασμό και θέλησαν να αλλάξουν τον τρόπο που απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς, για αυτό είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις σας, να βελτιωθούμε μέσα από τις παρατηρήσεις σας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να μοιραστούμε τα αποτελέσματα στον κοινό προορισμό που είναι το φλυτζάνι.