Όροι και Προϋποθέσεις

Το Valcafe.gr, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Κόστος και τρόποι  μεταφορικών εντός Ελλάδος

Για την Ελλάδα συνεργαζόμαστε με την μεταφορική εταιρία ΕLTA COURIER πόρτα-πόρτα. H παράδοση γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες με δυνατότητα παράδοσης και την ημέρα του Σαββάτου αλλά με επιπλέον χρέωση με το ποσό των 3 ευρώ. Δίνεται η παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές να καθυστερήσει μια μέρα ακόμα και άρα η συνολική διάρκεια να ανέλθει στις 4 ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής για δέματα έως 2 (δυο) κιλά είναι 2,5 ευρώ, για δέματα που το βάρος τους είναι από 2 (δυο) κιλά έως 5 (πέντε) κιλά το κόστος είναι 5 ευρώ και για κάθε κιλό άνω των 5 (πέντε) το κόστος διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ ανά επιπλέον κιλό βάρους. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει έξτρα χρέωση με κόστος 2.5 ευρώ. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ο πελάτης χρεώνεται μόνο το κόστος αντικαταβολής αν αυτό υπάρχει και την έξτρα χρέωση αν επιθυμεί παράδοση Σάββατο ή αεροπορική μεταφορά.

 

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά από κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μεταβολές

Το Valcafe.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το Valcafe.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Valcafe.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το Valcafe.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της Valcafe.gr ΑΕ και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας © 2104 Valcafe . Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.