Τρόποι Αποστολής

Κόστος και τρόποι  μεταφορικών εντός Ελλάδος

Για την Ελλάδα συνεργαζόμαστε με την μεταφορική εταιρία ΕLTA COURIER πόρτα-πόρτα. H παράδοση γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες με δυνατότητα παράδοσης και την ημέρα του Σαββάτου αλλά με επιπλέον χρέωση με το ποσό των 3 ευρώ. Δίνεται η παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές να καθυστερήσει μια μέρα ακόμα και άρα η συνολική διάρκεια να ανέλθει στις 4 ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής για δέματα έως 2 (δυο) κιλά είναι 2,5 ευρώ, για δέματα που το βάρος τους είναι από 2 (δυο) κιλά έως 5 (πέντε) κιλά το κόστος είναι 5 ευρώ και για κάθε κιλό άνω των 5 (πέντε) το κόστος διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ ανά επιπλέον κιλό βάρους. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει έξτρα χρέωση με κόστος 2.5 ευρώ. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ο πελάτης χρεώνεται μόνο το κόστος αντικαταβολής αν αυτό υπάρχει και την έξτρα χρέωση αν επιθυμεί παράδοση Σάββατο ή αεροπορική μεταφορά.

  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ.
  • Οι παραγγελίες που λαμβάνονται ως τις 13:00 των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή), εκτελούνται και προωθούνται αυθημερόν.
  • Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 13:00 των εργάσιμων ημερών και αυτές που λαμβάνονται Σάββατο, Κυριακή και αργίες εκτελούνται και προωθούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά από κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της.

 

Ακύρωση παραγγελίας

  • Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά.
  • Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).